Kennemer Wonen Kennemer Wonen

Open sollicitatie

Wij zijn een maatschappelijke onderneming. Onze organisatie bevindt zich in een dynamische non-profit sector. Resultaatgericht werken is voor ons belangrijk. Er heerst bij ons een informele sfeer. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun talenten in kunnen zetten, maar ook meegroeien in deze veranderende sector. Belangrijk vinden wij ook dat mensen hun verantwoordelijkheid nemen, resultaat behalen en elkaar betrekken bij het werk en de organisatie. Eigen initiatief juichen wij toe.

 

Kandidaatprofiel

Wij komen graag in contact met talentvolle kandidaten! Heb je interesse in een baan bij Kennemer Wonen? Laat dan je gegevens, CV en motivatiebrief achter waarom je graag bij ons wilt komen werken.


Aanbod

Wanneer je solliciteert naar functies die te maken hebben met onderhoudswerkzaamheden (bv. vakman, timmerman etc.), moeten we je teleurstellen. Wij besteden deze werkzaamheden uit, waardoor deze vacatures nooit voorkomen.

Wat gebeurt er met je gegevens?

Wij bewaren je gegevens maximaal vier weken. Als wij binnen die periode een geschikte functie hebben of verwachten, dan nemen wij contact met je op. Na deze vier weken vernietigen wij je sollicitatie-gegevens zoals vermeld in ons privacy statement.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype:

Open sollicitatie

Locatie:

Heiloo

Contactpersonen:

HRM

tel.: +31 8222888

Bedrijfspagina:

http://www.kennemerwonen.nl

Kantooradres:

Schuine Hondsbosschelaan 45 1851 HN Heiloo

Locatie: